Nawigacja i wyszukiwanie

Nawigacja

Szukaj

Więcej artykułów…

  1. PRZEDMOWA
  2. ZNACZENIE ŚWIADOMOŚCI KLIENTÓW W ZAKRESIE WYBRANYCH SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA
  3. POSTRZEGANIE JAKOŚCI WYROBÓW ODZIEŻOWYCH W ASPEKCIE ZACHOWAŃ ZAKUPOWYCH MŁODYCH KONSUMENTEK. CZ. 1
  4. OCENA WDRAŻANIA METODY 5S W PRZEDSIĘBIORSTWIE. STUDIUM PRZYPADKU
  5. CERTYFIKACJA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POLSKIM RYNKU W RAMACH EUROPEJSKICH SYSTEMÓW ZNAKOWANIA ŻYWNOŚCI
  6. GENETYCZNIE ZMODYFIKOWANA ŻYWNOŚĆ – REGULACJE, ASPEKTY EKONOMICZNE I STRATEGII WYKRYWANIA
  7. MOŻLIWOŚĆ WYKORZYSTANIA NOWOCZESNYCH ŹRÓDEŁ BŁONNIKA W PROJEKTOWANIU INNOWACYJNEJ ŻYWNOŚCI REGULUJĄCEJ UCZUCIE SYTOŚCI
  8. SENSORYCZNA ANALIZA OPISOWA HANDLOWYCH KLAROWNYCH I MĘTNYCH SOKÓW JABŁKOWYCH
  9. OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TOKOFEROLI I TOKOTRIENOLI W OLEJACH ROŚLINNYCH I TŁUSZCZACH PRZEMYSŁOWYCH
  10. WYRÓŻNIKI BARWY I WŁAŚCIWOŚCI PRZECIWUTLENIAJĄCE KURKUMY (CURCUMA LONGA L.)
  11. OCENA ZAWARTOŚCI OLEJKU ETERYCZNEGO W OWOCACH KMINKU ZWYCZAJNEGO (CARUM CARVI L.) ORAZ ANALIZA JEGO SKŁADU METODĄ GC-MS
  12. ZAWARTOŚĆ KWASU cis9trans11 c18:2 (CLA) W KEFIRACH ŚWIEŻYCH I PRZECHOWYWANYCH
  13. BADANIE JAKOŚCI FRYTEK Z BULW WCZESNYCH ODMIAN ZIEMNIAKA W WARUNKACH ZRÓŻNICOWANEGO NAWOŻENIA AZOTEM
  14. NOWOCZESNE METODY MONITORINGU ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNEGO W ARCHIWACH I MUZEACH
  15. BADANIA WYTRZYMAŁOŚCI PAPIEROWYCH TULEI
  16. OZNACZANIE STABILNOŚCI FLAWONOIDÓW W EKSTRAKCIE Z KWIATÓW CZARNEGO BZU
  17. OCENA PARAMETRÓW ZWIĄZANYCH Z BEZPIECZEŃSTWEM STOSOWANIA PŁYNÓW DO RĘCZNEGO MYCIA NACZYŃ ZAWIERAJĄCYCH EKSTRAKTY Z NASION ROŚLIN JAGODOWYCH
  18. PREFERENCJE KONSUMENTÓW W REGIONIE MAZOWSZA NA RYNKU CHEMII GOSPODARCZEJ DOTYCZĄCE PRODUKTÓW CZYSZCZĄCYCH TYPU „HEAVY DUTY”
  19. ANALIZA ZMIAN WYBRANYCH WŁAŚCIWOŚCI UŻYTKOWYCH FOLII OPAKOWANIOWYCH Z TWORZYW SZTUCZNYCH ZWIĄZANYCH Z PROCESEM STARZENIA
  20. INFORMACJE

Dodatkowe informacje