Nawigacja i wyszukiwanie

Nawigacja

Szukaj

Więcej artykułów…

  1. Przedmowa
  2. Eulalia Skawińska: Aktywność jednostek infrastruktury transferu technologii w rozwoju innowacyjności regionu na przykładzie Wielkopolski
  3. Rodica Pamfilie, Bogdan Onete, Robert Bumbac, Andreea Orindaru: Firmy otwarte na poprawę działań innowacyjnych.
  4. Mariola Jastrzębska: Wpływ nanonapełniaczy na właściwości kompozytów poliestrowych.
  5. Piotr Kafel: Wymagania dotyczące etykietowania produktów tradycyjnych i regionalnych jako element ich ochrony przed nieuczciwymi praktykami.
  6. Dominik Zimon, Tadeusz Sikora: Czynniki decydujące o wdrożeniu systemu zarządzania jakością według normy ISO 9001 w małych i średnich organizacjach handlowych.
  7. Ahmet Hakan Ozkan: Czy sprzedaż terminowa lub przedwczesna jest lepsza dla zachowania rezerw produktów rolniczych w Turcji?.
  8. Aleksandra Wilczyńska: Ocena jakości miodu manuka w odniesieniu do polskich standardów.
  9. Agata Matarazzo, Agata Giuseppa Mazzaglia, Maria Teresa Clasadonte, Giuseppe Vaccarella: Strategia wartości działań demokratycznych wspierających zrównoważony rozwój i zielone miejsca pracy.
  10. Agnieszka Palka: Wpływ preferencji konsumenckich na zmiany na rynku lodów w Polsce
  11. Iwona Rypińska, Marta Biegańska: Jakościowe i ekologiczne aspekty wykorzystania odpadów przemysłowych pochodzenia roślinnego
  12. Monika Swat, Ryszard Zieliński: Aktywność przeciwrodnikowa wybranych soków owocowych na rynku wielkopolskim rynku
  13. Maria Sielicka, Maria Małecka: Aktywność przeciwutleniająca ekstraktu z rozmarynu w oleju lnianym i rzepakowym tłoczonych na zimno
  14. Joanna Newerli-Guz: Właściwości przeciwutleniające mieszanek przyprawowych na przykładzie ziół prowansalskich Herbes de Provence
  15. Anna Cieszyńska: Olejki eteryczne w produktach kosmetycznych
  16. Katarzyna Wybieralska, Alicja Jeńć: Ekstrakty owocowe jako potencjalne naturalne konserwanty w kremach kosmetycznych
  17. Anita Bocho-Janiszewska, Monika Dawidziuk: Zastosowanie maceratu z marchwi w kosmetykach samoopalających
  18. Informacje

Dodatkowe informacje