Nawigacja i wyszukiwanie

Nawigacja

Szukaj

Więcej artykułów…

  1. Przedmowa
  2. Małgorzata Biniecka, Luigi Campanella: Networking w promocji dziedzictwa technologicznego i naukowego w sektorze towaroznawstwa
  3. Marcin Pigłowski: Analiza współzależności dla jednostek notyfikowanych i notyfikacji w ramach nowego podejścia
  4. Anna Platta, Sandra Lipniacka, Waldemar Żyngiel, Tomasz Owczarek: Oczekiwania młodych konsumentów wobec suplementów diety
  5. Magdalena Olejniczak: Interpretacja oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych przez polskie gospodynie domowe
  6. Maria DymkowskaMalesa, Agnieszka Szparaga: Ocena wiedzy żywieniowej konsumentów o żywności funkcjonalnej
  7. Dorota Derewiaka, Paulina WaligóraOkraska, Magdalena Maszewska, Dorota Zaręba: Charakterystyka składu wybranych tłuszczów do smarowania pieczywa występujących na rynku warszawskim
  8. Małgorzata Kończal, Ryszard Zieliński: Aktywność przeciwutleniająca naparów kawowych
  9. Małgorzata Jasińska, Katarzyna Skryplonek: Wartość żywieniowa i prozdrowotna serwatki oraz jej wykorzystanie
  10. Maria Śmiechowska, Paulina Podgórniak: Ocena jakości jaj pochodzących od kur w systemie chowu klatkowego i ekologicznego
  11. Jolanta Baran, Władysław Pieczonka, Maciej PompaRoborzyński: Profil kwasów tłuszczowych mleka owczego i koziego wykorzystywanego w produkcji serów owczokozich jako produktów innowacyjnych
  12. Wanda Kudełka, Dariusz Głuszek: Ocena jakości soków jabłkowych i ich akceptacji konsumenckiej
  13. Bożena Sosnowska, Anna Sawczuk, Anna Stój, Tomasz Czernecki, Anna Wlazły: Ocena jakości majeranku dostępnego na rynku lubelskim
  14. Paulina Malinowska: Zastosowanie kreatyny w nowoczesnych kosmetykach pielęgnacyjnych
  15. Marta Olszańska, Elżbieta Sikora, Jan Ogonowski: Badanie właściwości szamponów na bazie łagodnych detergentów zawierających ekstrakt z truskawki
  16. Daria Wieczorek, Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Michocka, Dobrawa Kwaśniewska, Katarzyna Kluczyńska: Aktywność przeciwbakteryjna wybranych surfaktantów
  17. Informacje

Dodatkowe informacje