Nawigacja i wyszukiwanie

Nawigacja

Szukaj

Więcej artykułów…

  1. Przedmowa
  2. Wanda Kudełka, Anna Curyło: Ocena jakości pieczywa chrupkiego i jego akceptacji konsumenckiej
  3. Beata Pyryt, Magdalena Bauman: Preferencje konsumentów dotyczące olejów roślinnych tłoczonych na zimno
  4. Joanna K. Banach, Ryszard Żywica, Katarzyna Tkacz: Ocena wybranych wyróżników jakości krajowego mięsa wołowego stymulowanego
  5. Jadwiga Anna Spiel, Katarzyna Ząbek, Jerzy Borowski, Mateusz Równy: Ocena fizykochemiczna i organoleptyczna oraz preferencje konsumenckie sera owczego podpuszczkowego twardego krótko dojrzewającego wyprodukowanego w gospodarstwie ekologicznym
  6. Alicja StachelskaWierzchowska: Badania zawartości kofeiny w naparach wybranych herbat zielonych z dodatkami smakowymi
  7. Joanna Le ThanhBlicharz, Aleksander Walkowski, Ewa Voelkel, Anna Bryła, Jacek Lewandowicz: Właściwości reologiczne skrobi sieciowanych E 1422 w układach o wysokim stężeniu cukrów
  8. Anna Stój, Paweł Węgiel, Bożena Sosnowska, Tomasz Czernecki, Anna Wlazły: Ocena jakości kaw rozpuszczalnych
  9. Bogdan Pachołek, Katarzyna Krawczyk, Ewelina Żak: Wykorzystanie wytłokowych suszy owocowych w kształtowaniu jakości organoleptycznej i właściwości przeciwutleniających herbatek owocowych
  10. Jolanta Enko, Anna GliszczyńskaŚwigło: Interakcje ekstraktów z herbat (Camellia sinensis) z kwasem askorbinowym i ich wpływ na aktywność przeciwutleniającą mieszaniny w różnym pH
  11. Joanna Mołdrzyk, Daria Wieczorek, Katarzyna Wybieralska: Macerat z zielonej herbaty jako składnik emulsji kosmetycznych
  12. Bronisław Buczek, Jakub Radzki: Adsorpcja zanieczyszczeń z oleju posmażalniczego dla wytwarzania biodiesla
  13. Mohamed Bakar, Małgorzata Przybyłek: Wpływ prania chemicznego na właściwości lepkosprężyte laminatów futerkowych
  14. Stefan Doroszewicz, Anna Zwierzchowska: Dostępność postaw studentów wobec wybranych, inherentnych właściwości wykładu akademickiego
  15. Informacje

Dodatkowe informacje